A mi Józsefvárosunk

351. Budapest100 - program

2015. április 09. - LaMaa

02.jpgMár korábban is volt róla szó, de úgy gondolom, nem lehet elégszer felhívni a figyelmet erre a programra. Tehát akkor még egyszer: jövő hét végén, április 18-án és 19-én (szombaton és vasárnap) kerül megrendezésre az idei Budapest100, a százéves fővárosi házak ünnepe. A résztvevő házakban különféle programokkal várják a látogatókat, ezek közt lakáskiállítás, a házat bemutató séta, előadás és kiállítás is szerepel.

Idén a 2015-ben 100 éves házak mellett ismét csatlakozhattak azok is, amelyek 2011-2014 között már részt vettek a Budapest100 programjában, mivel az I. világháború miatt sokkal kevesebb ház épülhetett Budapesten, így idén, az ötödik Budapest100 keretén belül a rendezők kiegészítették a résztvevők listáját a korábbiakkal is. A részletes programokért az esemény oldalát itt érdemes megnézni.

matyas4-1.jpg

matyas4-2.jpg

matyas4-3.jpg

A 8ker fb-oldalán tegnap megosztotta a Budapest100 bejegyzését, mely szerint a Mátyás tér 4. a Budapest100 idei egyik sztárhelyszínének ígérkezik. A sajtóbejárásról 6 új fény- képet töltöttek fel, ezekből mutatnék be most én is hármat.

UPDATE: Ma az Indexen is ugyanerről a házról - Az öngyilkosok házában szedte áldozatait a rókatündér. A Liza, a rókatündér bemutatója óta mindenki tudni akarja, hol is lakik pontosan Liza. Most két napra megnyílik a rejtélyes ház a Mátyás téren.

LaMa

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr977354186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása