A mi Józsefvárosunk

263. Szünet élőben

2014. november 05. - Amijo

04.jpgKépviselő-testületi ülés élő közvetítése, ma reggel. Szubjektív beszámoló a kezdésről – Szünet felirat fogadott az élő közvetítésen 8.45-kor. Majd lett hang és lett kép: „Simon képviselő úr kivételével elveszítettük az ellen- zéket. Úgyhogy még hosszabbítsuk meg a szünetet 5 perccel” – mondta Kocsis Máté 9.05-kor. Aztán hosszú, hosszú ideig megint csak semmi, majd izgalmas valami történt ellenzéki tömörüléssel Kocsis Máté körül.

Jó lett volna hallani, hogy miről folyt a szó, de sajna hang, az nem volt… (felállás: baloldalt Pintér, Jakabfy urak társalognak kicsit félrehúzódva, középen Zentai, dr. Erőss, Komássy egy tömbben – Kocsis ül alpolgármesterei között, félig hátrafordulva az ellenzék felé, úgy tárgyalnak, valami láthatóan izgalmas dologról.)

kt20141105-1.jpg

Az ellenzékiek közül ekkor egyedül Simon képviselő úr ücsörgött nagyon külön a helyén, nagyonnagyon a laptopjába merülve. Majd 9:38 kor felszállt a fehér füst, folytatódott a testületi ülés egy apró technikai bibivel és a polgi elmésnek szánt (?) poénjával (… az amerikaiak zavarják a testületi ülést).

Ezt követően Kocsis Máté tájékoztatta a jelenlévő jónépet a bizottsági helyek elosztásáról (ha jól értettem, minden képviselő kapott helyet, azaz az eredeti javaslatot módosítva a bizottságok létszámát megemelve biztosítják az Együtt-PM-nek is az 1-1 belső, ill. külső bizottsági helyet, és az MSZP is kapott még egy plusz-helyet), majd lelépett a Fővárosi Közgyűlésbe. Nélküle, alpolgármesteri levezetéssel folytatódott az ülés, de innentől gon- dolom, valaki majdcsak megírja a lényegi történéseket is, szebben, hosszabban…

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr106866203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása