A mi Józsefvárosunk

240. Táblátlanítva

2014. október 01. - cbfm

Nokéremszépen. Minden csoda három napig tart. Az öröm meg még két napig se. Tegnapelőtt lelkendeztem itt a blogon, hogy kikerültek a választási plakátjaim az utcai oszlopokra. Hétfőn meg már sehol se voltak – legalábbis a Dobozi utcában – egytől egyig leverték, összetörték őket. Mellékelem a tegnapelőtt készített képeket.

cbfm_plakat1.jpg

cbfm_plakat2.jpg

A városüzemeltetés meg – mit ád’ isten – tök véletlenül pont hétfő délelőtt tartotta szükségesnek a Dobozi utcában összeszedni a szemetet két platós teherautóval. Így aztán a négy kihelyezett plakátomból már csak kettőt tudtam megmenteni. Magyarország, én nem ilyennek szeretlek!

Mindenesetre tegnap rongálás miatt bejelentést tettem a Vígh utcai Rendőrkapitányságon.

CBFM - Józsefváros, Magdolna negyed

***

Plakátrongáló fideszes jelöltet jelentett fel az Együtt-PM Ferencvárosban Mészáros László, a Fidesz-KDNP ferencvárosi képviselőjelöltje saját kezével rongálta meg Kalcsó Tünde, az Együtt-PM jelöltje, valamint Gegesy Ferenc polgármesterjelölt plakátjait. Az esetet az Együtt-PM aktivistái látták, videón és fényképen dokumentálták, majd rendőrségi feljelentést tettek, és a választási irodához fordulnak az eset miatt. (Hír24)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr956750887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása