A mi Józsefvárosunk

202. A miutcánk (reklám)

2014. augusztus 11. - cbfm

07.jpgA mi utcánk, a mi Józsefvárosunk
Mivel egy ismerősömék csinálják a Miutcánk.hu-t, meg tetszik is az ötletük, gondoltam egy kis reklám elfér itt a blogon. Szerencsére a szerkesztők is így gondolták, így most Hölgyein és Uraim: reklám következik! Nézzük is meg gyorsan, röviden, hogy miről is van szó. Az iWiW megszűnésével kifújt a hazai közösségi élet, eltűntek a palettáról a magyar közösségi oldalak, átadva helyüket a nemzetközi óriásoknak.

A közelmúltban azonban elindult az első lokális közösségépítő oldal, a Miutcánk.hu, amellyel a készítők a magyar online közösségek állóvizét szeretnék felpezsdíteni. Egy olyan közösségi oldallal, amely két egyszerű ötletre épül: az emberek a környezetükben élőkkel összeszervezik életüket, közös programokat találhatnak ki és csökkenthetik a pazarlást. A Miutcánk.hu fejlesztőcsapata egy olyan világot vizionál, ahol a környékbeliek garázs- vásárokkal, közös munkábajárássall, társadalmi felelősségvállalással színesítik a környéküket, miközben kölcsönadással és megosztással pénzt és időt spórolnak meg.

130831001.jpg
"Az együttműködésen alapuló gazdaság felé kell mozdulnia a modern világnak" - tartják az oldal alkotói, ahol a megosztáson alapuló gazdasági elvek érvényesülnek és a fogyasztói társadalom árnyoldalai tompulnak.

Az oldal használata ingyenes, a regisztráció e-mailhez vagy Facebook profilhoz kötött. Az oldal a belépéskor két utat kínál jelenleg a felhasználóknak: akik a tesztkörnyékről érkeznek, azonnal megkezdhetik az oldal használatát, míg a többiek azzal a biztatással találkoznak, hogy hívják meg ismerőseiket, ugyanis harminc fős létszám felett automatikusan náluk is aktiválódik az oldal, ami jelenleg béta verzióban érhető el. A fejlesztők várják a visszajelzéseket és készek arra, hogy a közösség és közönség igényei szerint alakítsák, fejlesszék tovább az oldalt. Ennyi.

Miutcánk – barátkozz a szomszédaiddal!

CBFM – Józsefváros, Magdolna negyed

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr26596893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása