A mi Józsefvárosunk

452. Évvégi kíváncsiskodás

2015. december 02. - Amijo

04.jpgJóreggelt. Nem reprezentatív közvélemény kutatás következik. Az elmúlt napokban egy kisebb társaságban szóba kerül, hogy több mint két éve megy már ez a blog, és alig van fogalmunk arról, hogy egyáltalán kik olvassák (ha olvassák), közülük mennyi a józsefvárosi lakos, és ha vannak (vannak), akkor hol, a kerület melyik részén laknak, lakhatnak, meg ilyenek. Így aztán gondoltuk, közvélemény-kutatunk egyet itt a blogon.

Tehát nyájas, épp erre járó kedves Olvasónk! Tessen szíves lenni ezt a pár másodpercet ránk szánni, és pöttyinteni egyet valamelyik rublikába, hogy kínzó kétségeink enyhüljenek, tessék választani! Illetve válaszolni… Köszönjük. (CBFM és a Szerk.)

(A „szavazást” – ha csak valami egetrengető dolog nem történik a kerületben – a hét végéig fent hagyjuk a blogon, azaz új posztot nem írunk, csak várjuk a válaszokat. Hátha így egy csöppet okosabbak és szebbek leszünk…)

UPDATE 2015.12.30. – Hmmm… Tegnap délután (2015.12.29. 18:41) került fel a blogra ez a poszt. Megjegyeztük, hogy egy hónapnyi felmérés alatt Ferencvárosból (velünk közös az o.gy. választókerület) sajnos nem sikerült egyetlen érdeklődőt, látogatót sem becsábítani. Erre mit ád isten?! Ma reggelre 61 (!!!) hírtelen érdeklődő támadt. Ki érti ezt? Ki érti ezt?! MINK nem! (Megj.: ez így azért gáz, méghozzá nagyon...)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr948132286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása