A mi Józsefvárosunk

305. A Máté "túlzott"

2015. január 17. - cbfm

06.jpgVagy csak butaságot beszélt. Vagy… Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője ellenoffenzívában kezdett az V. kerületi ingatlanbotrányok kapcsán. Csütörtök este közel egy tucat újságíró előtt majdnem egy órán át magyarázta, hogy polgármestersége időszakában milyen törvényi háttérrel zajlott az önkormányzati ingatlanok értékesítése – írja az atv.hu. És Rogán azt is kijelentette, hogy soha nem találkozott Portik Tamással.

Az alvilág korábbi uraként számon tartott Portik neve akkor merült fel, amikor kiderült, hogy egy ingatlanüzleten Pápa Marienne jelentős hasznot húzott, és korábban Kocsis Máté, a nemzetbiztonsági bizottság volt tagja, józsefváros polgármestere azt mondta, hogy Portikot e hölgy mellől vitték el a rendőrök, amikor letartóztatták. Az erről az üzletről szóló cikkek azt sugallták, hogy valójában Portik biznisze volt az ingatlanüzlet.

rogan_kocsis1.jpg

És itt jön a lényeg: „Máté butaságokat beszélt. Volt neki egy konfliktusa a józsefvárosi piac miatt Pápa Mariennel, ezért túlzott. Semmilyen információ nem támasztja alá, hogy Pápa Marienne Portik élettársa lett volna” – mondta Rogán Antal az ő szájával.

Én meg az én fejemmel azon gondolkodom, hogy ha a polginak valakivel van valamilyen konfliktusa, akkor mindig „túloz”, vagy csak néha, néha?...

CBFM - Józsefváros, Magdolna negyed

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr807083255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása