A mi Józsefvárosunk

98. Magánhadsereg élén

2014. január 20. - Amijo

Az ember tisztelje, becsülje képviselőjét, elvégre ő választotta. Már ha tudja. Meg ha van miért. Hogy került ez most ide? Találtam még egy videót a szombati Kék Pont előtti "civil" „spontán” megmozdulásról az Indexen (háttérben a vezérlőtábornok Ferencz Orsolyával, előtérben a magánhadseregével megerősített Kaiser Józseffel). Ez a videó is tanulságos, tessék figyelmesen nézni, az előző HVG-s videóval együtt.

Laikusok a drogparadicsomban

Talicskával kellett elhordani az észt és a megoldást a főváros egyik legkomplexebb problémájára. Aminél csak az önkormányzat szerepe ködösebb: kisebb hadsereggel vett részt a civilek tüntetésén. (Index)

Külön aranyosnak találom, ha valaki a közpénzen fenntartott polgárőrséget (a valahogy nagyvéletlenül pályázaton elnyert körúti lakás mellett) magánhadseregként használja, és mindeközben azt hazudja, hogy az "elnökasszony" védelmében lépnek fel. Lökdösődve, arrogánsan, pofátlanul. Én mindenesetre a magam részéről a netre felkerült videóknak – és a saját szememnek – egy kicsit jobban hiszek, mint neki. Vajon miért?

(Ha valakinek mindez nem elég, annak ajánlom még elolvasásra a Villámnarancs Egy fideszes szociálpolitikus az utcasarokról c. cikkét.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr455771357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása