A mi Józsefvárosunk

Ungár Péter nem téved… [227.]

… de hiányos.

2022. április 26. - Amijo

Ungár Péter: Önfelmentés ezt a vereséget a médiakörnyezetre fogni. (Telex

Az összes fontos dologban egyetértek Ungár Péterrel; a részletkérdések jelentéktelenek. Ami fájóan hiányzik belőle, annak a belátása, hogy a kampány üressége a konstans belső üresség következménye. Azért nem tudták elmondani üzeneteiket a kampányban, mert nincsenek üzeneteik. Fogalmuk sincs róla, mik azok az álláspontok, nézetek, érdekek, amelyeket képviselniük kellene.

ungar_peter.jpg

Nem képviselnek semmi mást, csak önmagukat, tisztelet a fájóan kisszámú kivételnek. Nem foglalkoznak a választópolgárok problémáival: az az egy dolog érdekli őket, hogy ők ülhessenek a mostaniak helyébe. Mindehhez azt hiszik, hogy a hülye nép ezt nem látja. De, látja, és alapvetően ennek alapján ítéli el őket.

A főjelölt másod-, a kampány harmadrendű.

Fügedi Ubul

*

Bónusz: A parlamentbe készülő Gy. Németh Erzsébet elmondta, hogyan lehet mindig felkerülni a listákra. Azzal árulta el a lényeget, amit nem mondott: Nagyon vigyázni kell, hogy soha, semmilyen politikai álláspontja ne legyen az embernek, mert mindig lesznek olyanok, akiknek az nem tetszik.

Valamint, hogy nehogy nyerjen valamit egyéniben.
Akkor ugyanis veszélyesnek tűnhet. (via MMD)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4417817379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása