A mi Józsefvárosunk

Itt üthetjük bottal [219.]

Újabb 15 milliárd, most már térképen is.

2022. március 31. - Amijo

Már térképen is böngészheti az alapítványoknak átadott
ezer milliárdos közvagyont. (Telex

Szeretném leszögezni: az ég adta világon semmi kifogásom az ellen, hogy valaki tolvaj csalókra szavazzon. Ki-ki arra szavaz, akire akar; szíve joga. Strassnoff Ignác* egyfajta nemzeti hős, pedig hát ő igencsak piti szélhámos volt korunk nagyipari gazembereihez képest.

terkep2.jpg

A térképen itt ütheti bottal a vagyont, a kiszervezés részleteiről pedig itt olvashat.

No de akkor tegye ezt emelt fővel és büszkén — "Igen, én a csalókra és tolvajokra akarok szavazni. Nekem ők tetszenek!" Ez teljesen rendben van.

Mondhatnám, tiszteletre érdemes. Amit én nem szeretek, az a sunnyogás. A relatív értékrend.

Fügedi Ubul

P.s.: Pár nap múlva, április 3-án (még) választhatunk.

* Nemzetközi szélhámos, a  magyar gazdasági kriminalisztika egyik legérdekesebb alakja volt. Eladta a Vérmezőt, egy fegyház bútorzatát, és mintegy mellékesen, „feltalálta" a szilárd alkoholt.

*

Bár ez volt a jelenlegi parlamenti ciklus egyik legfontosabb döntése, sokak figyelmét elkerülhette, hogy a járvány leple alatt ezer milliárd forint értékű állami vagyon került át ingyenesen a kormánypárthoz kötődő alapítványokhoz. Ezek vezetőit a jelenlegi kormány nevezte ki, de a kurátorokat egy későbbi kormány már nem tudja leváltani. A puccsszerű vagyonkiszervezés valódi célja nem a kulturális-oktatási javak hatékonyabb kezelése, az intézmények függetlensége és stabilitása volt, hanem a jelenlegi politikai elit bebetono- zása egy esetleges választási vereség esetére – írja a K-Monitor.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8017794639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása