A mi Józsefvárosunk

A jó viszony záloga [142.]

2021. augusztus 11. - Amijo

Fenyegető hangú kormányhatározatot írtak a norvégokról. Felülvizsgálják a két ország gazdasági kapcsolatait, pedig azokkal eddig Magyarország járt jól. (444.hu

Hogyan tegyük harmonikussá két ország között egyszeriben feszültté vált viszonyt; ami úgy indult, hogy A ország adott volna egy nagy halom pénzt B országnak, de B ország ezt visszautasította, mert B ország vezetői rendkívül idegesek lettek a gondolatra, hogy ezt a nagy halom pénzt nem kizárólag ők oszthatják szét a nekik kedves szervezeteknek, hanem ebből a pénzből esetleg juthat valamennyi olyan szervezeteknek is, amelyek B ország vezetőihez (vezetőjéhez) nem az ájult, eksztatikus imádat módján viszonyulnak.

norveg_alap_1.jpg

Természetesen fenyegetőzéssel, sértegetéssel és támadással. Hogyan máshogy? A jó viszony záloga. Ez kellene, hogy legyen minden randi kézikönyv első oldalán. Ha a vágyott lány nem omlik azonnal a karjaid közé, akkor fenyegesd, sértegesd és támadd le. Azután biztos egyből te leszel neki álmai hercege. Genius.

Marosán Bence Péter

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5416657216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása