A mi Józsefvárosunk

Hülyék, hülyék, hülyék 1. [100.]

Rakparti Covid-party a járványcsúcson

2021. március 29. - Amijo

„Ismét vár rád a rakpart! Most hétvégén újra birtokba vehetik a kerékpárosok,
a gyalogosok, a görkorisok és a kutyások a rakpartot." (
Karácsony Gergely fb-oldala) 

Ez itt maga a nagyszerű hír: a főváros – miközben dübörög a járvány harmadik hulláma – hétvégére megnyitotta a pesti alsó rakpartot a gyalogosoknak és a kerékpárosoknak, mondván, sétálhassanak a jó időben az emberek. Mintha nem lenne elég nagy baj, hogy a kormány – élén a miniszterek mindenhez értő, pedagógus-kedvelő elnökével – párját ritkítóan rosszul kezeli a járványt, ehhez még hozzájön ez a nagy ötlet is, amivel aztán totál leszarják figyelmen kívül hagyják az egyre súlyosabb kockázatokat. Gratulálok.

rakpart2.jpg

Egy kis rakparti Covid-party a járványcsúcson? Ezt a fszságot melyik okos tanácsadó találta ki? Amikor tele a kórházak és sajnos egyre több fiatal hal meg? Pár hétig ezt vissza kellett volna fogni. Tényleg idióták a politikusaink. Egyik hülyébb, mint a másik. (via Egymillió vizeletmintát a FIDESZ-nek)

P.s.: 20 ezer fölé nőtt a járvány halálos áldozatainak a száma. 7263 új fertőzöttet találtak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 641 124-re nőtt az azonosított fertőzöttek száma. Az aktív fertőzöttek száma 221 002-re emelkedett, egyszerre még soha nem voltak ennyien. Elhunyt 189 beteg, így az elhunytak száma 20 161.

*

Váratlan fordulatként – csak vicceltem, dehogy váratlan – Orbán Viktor ismét beslattyo- gott a rádióba, és szokásos pénteki megnyilatkozásában azt találta mondai, hogy azért hagyták ki a pedagógusokat az oltási tervből, és azért akarták őket visszaengedni az iskolákba úgy, hogy sem nem tesztelik, sem nem oltják őket, mert "nem mindenki peda- góguspárti ebben az országban". Bravó! De azt is megtudhattuk tőle, hogy  bár "mindenki fáradt, lökdösik a hajót, én pedig ott állok", ámde "az árbóckosárban is ülnek embereim, és biztosan mondhatom, hogy szabad nyarunk lesz."  Ehhez is gratulálok.

Tényleg egyik hülyébb, mint a másik.

*

Új hír, hogy a pedagógusokat sikerül előrevenni az oltási sorrendben, ehhez az kell, hogy hétfő éjfélig regisztráljanak – emlékeztetett Orbán Viktor hétfő délelőtti Facebook-videójában. (via 24.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7416484702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása