A mi Józsefvárosunk

992. Ha az a menetrend olyan szigorú

2020. április 29. - Amijo

… nem lenne-e jó talán közzétenni? Kiss Róbert rendőr alezredes hangsúlyozta: lehetőség van a korlátozások fokozatos, szigorú menetrend szerinti enyhítésére. (Megj.: részleteket azonban nem árult el...)  Az titkolózik, aki tudja-érzi, hogy nem előnyére alakulnak a dolgok. Aki biztos abban, hogy amit csinál, az jó, épp ellenkezőleg: megragad minden alkalmat, hogy a legkisebb részleteket is nyilvánosságra hozva mutassa be, milyen kiválóan is teljesít ő.

koronavirus_kina.jpg

A kormany.hu által közreadott képen (a koronavirus.gov.hu oldalról azóta nyomtalanul eltűnt) a Kínából érkezett újabb egészségügyi védőfelszerelés-szállítmányt pakolják ki a Liszt Ferenc-repülőtéren 2020. április 27-én. (…) Olyan doboz fotójával illusztrálta a kormány a szállítmányokról szóló hírt, amire az van írva kínaiul, hogy „nem egészségügyi célra”. (444.hu)

Akinek van szakmailag megalapozott stratégiája és nemcsak ötletel, az nyilvánosságra is hozza. Szabadon vitatható, bírálható, akár el is fogadható.

Tesztek, csoportok, szelektív intézkedések: a Magyar Tudományos Akadémia ajánlása a Covid-19 járványügyi kezeléséhez.

Fügedi Ubul

UPDATE 2020.05.01. 11:43 - Nem az van odaírva, hogy „nem egészségügyi célra”, hanem az, hogy „nem orvosi használatra” — via Bihary Gábor

P.s.: Texasban használhatatlannak találták és kivonták a forgalomból azt a gyorstesztet, amiből a magyar kormány is bevásárolt és aktívan használ. (444.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr115648348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása