A mi Józsefvárosunk

920. Mai Pikó (10)

2019. szeptember 24. - Amijo

Sára Botond ügyintézője: Ha nem vagy roma, csicska leszel.
Nagy Orsolya Facebook-bejegyzésben reagált Pikó András vasárnapi beszédére.
Az üzenet szerinte egyértelmű. (Index)

Nagy Orsolya Sára Botond egyik közvetlen munkatársa, kabinetjének az ügyintézője és a kampányának a szervezője. Nem magánember, hanem közszolga. Aki így gondolkodik, így viselkedik, akinek ezek a nyíltan vállalt nézetei, az nem méltó arra, hogy a közt szol- gálja, de az sem méltó erre, aki ilyenekkel veszi körbe magát egy polgármesteri hivatal irányító stábjában. Aki igy viselkedik és gondolkodik, az egyetlen józsefvárosi polgárt sem képes szolgálni. (Pikó András polgármesterjelölt fb-oldala)

sara_botond2018.jpg

A hétvégén kampányrendezvényt tartott a kerületi ellenzék a Mátyás téren. Az áram (és így a hangosítás) azonban egyszer csak eltűnt, valaki ugyanis kihúzta a kábelt a konnektorból. Pont akkor, mikor Pikó András lépett volna a színpadra, hogy elmondja a beszédét. Az egyik kerületőr azt mondta, hogy "A főnök utasítására húzták ki.” A kerületi vezető, Ács Péter azt mondta, azért állíttatta le az áramellátást, mert nem tudta, van-e engedély az áramvételezésre – írja a Mérce. Történik mindez Józsefvárosban,
a demokrácia és a jogállam nagyobb dicsőségére.

P.s.: Engedély nélkül használta Pikó András az áramot az ellenzéki kampányeseményen, ezért kapcsolták azt le, állítja a Józsefvárosi Önkormányzat közleményében. (Index). Pikó András: „Az ember nem tud nyilvánosan áramot lopni a kerületi rendőrségi pontról.”

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2215163312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása