A mi Józsefvárosunk

918. Némi elégtétel-féle

2019. szeptember 18. - Amijo

Nos, íme a Fővárosi Választási Bizottság döntése a VIII. kerületi ellenzéki kampánycsapat ellen indított rágalomhadjárat ügyében: egyhangúan megállapították, a nyolcadik kerületi választási iroda csupán két, feltételezéseken alapuló újságcikk miatt még nem mondhatta volna ki, hogy jogsértést követett el Pikó stábja. Na, kedves PestiSrácok, hát ki is az, akinek sikerült "öntökön rúgnia magát?"

kocsis-pszichologiai-elemzes.jpg

És hát nem tagadjuk, mi, önkoris bérlők is némi elégtétel-félét érzünk most azért, hogy korábban még a képviselő-testület által is jóváhagyott, bérlakásügyi rendezési tervezetünket a "legfőbb jogi szaktekintély", Kocsis dr., egyetlen tollvonással látta jónak elkaszálni pár évvel ezelőtt. "Jogi érvei" ugyanis nagyjából épp olyan színvonalúak voltak, mint most, amiket rendőrattakkal "támasztott alá..."

Budaházy Gusztáv

P.s.: Itt a vége? Nem hiszem. Ebben a Népszava-cikkben írtakra gondolok: „… nem tudhatjuk, hogy a VIII. kerületben lefoglalt laptopok adatait mire fogja használni a rendőrség, átadja-e azokat például a Fidesznek? Még mindig a zárójelen belül maradva: szerintem igen.”

***

A tiltott adatgyűjtés miatt indított nyomozást – vagyis az ügy érdemi részét – nem érinti a Fővárosi Választási Bizottság (FVB) hétfői döntése - mondta a hvg.hu-nak Pikó András józsefvárosi polgármester-jelölt. Az FVB annyit mondott ki, a helyi választási bizottság a Magyar Nemzetben megjelent két fénykép illetve cikk alapján nem állapíthatott volna meg választási jogsértést. (via HVG)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8315120924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása