A mi Józsefvárosunk

882. Tényleg nem látják?

2019. május 31. - Amijo

Nem, nem lepett meg senkit a szavazás végeredménye, már ami a fidesz győzelmét illeti. És csak azért nem szólok az ellenzéki oldali erők átrendeződéséről, mert most csak az egyes EU-s szakértőknek az elsöprő fidesz-győzelem feletti csodálkozása az, ami kibaszottul bosszant. Hát tényleg nem látják, hogy mi megy ebben az országban a "demokratikus választásnak" titulált, itt a piros, hol a piros színvonalú közönséges, szervezett csalássorozat által?

ep2019-4.jpg

S persze, nemcsak a 19. századi feudális viszonyokat tükröző Borsodban, de az úgyszólván senki által nem ellenőrzött "levélszavazásokban", a határon túl és innen egyaránt szavazó, szarért-húgyért megvásárolt, megszédített nyomorultak révén – és sorolhatnám még a különféle s egyetlen "hivatalos szerv" által nem kifogásolt, államilag oltalmazott bűnlajs- tromot napestig. És így talán érthető, hogy EU-s szövetségeseink megvetéssel vegyes cso- dálkozásain asse tudjuk, sírjunk-e vagy röhögjünk.

Egy biztos, unokáink is nyögni fogják ezt a mostani diadalt.

P.s.: Én még azt is el tudom képzelni, hogy valaki őszinte meggyőződésből támogatja a fideszt, hisz – bármily furcsa ez - találkoztam ilyennel még az igencsak magasan kvalifikált emberek között is. Azonban, hogy az EU – még annak ellenére is, hogy nem vagyunk az Európai Ügyészség tagja – gyakorlatilag szarik arra, amit az egyik tagországában "válasz- tás" címén művelnek, nos, azt nem tudom szótlanul lenyelni.

Budaházy Gusztáv

***

Kutatás bizonyítja, hogy a Fidesz csalt a 2018-as választáson - Nos, amit mi, magyar állampolgárok a hazai szakértők – többek közt Tóth Zoltán és Magyar György – kutatásaiból eddig is tudtunk, most fényes bizonyítékot nyert amerikai szakemberek által is. Vajon mi kell még ahhoz, hogy az EU független szakértők bevonását rendelje el az egyik tagországában történő, a választási törvényeket nyíltan megszegő pártállami bürokráciával szemben? (via Budaházy Gusztáv)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5814872586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása