A mi Józsefvárosunk

835. Szégyen!

2019. január 11. - Amijo

Pár napja már feltettem az fb-oldalamra az alábbiakat, most pedig itt a blogon is megosztom, mert szégyen-gyalázat, ami történt!

cbfm_plakat2019.jpg

A mai napon – feltételezhetően a kora reggeli órákban – antiszemita felindultságból az első képen látható módon összefirkálták Vámos Miklós és Koncz Zsuzsa nemrég megjelent könyvének plakátját Józsefvárosban, a Muzsikus Cigányok parkja egyik buszmegállójában. Kötelességemnek éreztem eltűntetni a gyűlölködő firkákat!

Szomorú és egyben felháborító, hogy újra – az utóbbi években egyre gyakrabban – ilyesmivel találhatja magát szemben az ember Magyarországon. Az különösen fájó, hogy otthonomban, Józsefvárosban, abban a pesti kerületben, mely mindig is sokszínűségéről és befogadó légköréről volt ismert történt meg ez. Az utóbbi évek embert az emberrel, magyart a magyarral szembefordító gyűlöletpolitikájának lenyomata ez is. Szégyen!

2019. január 8., 18:13

Camara-Bereczki Ferenc Miklós (CBFM) – Józsefváros, Magdolna negyed

***

Azért, hogy az ilyen csillagot valakinek az arcmására pingáló patkányok elő mertek bújni a nyirkos kövek alól, az Orbán-kormány rengeteget tett. Minden rohadt sugalmazásukkal, gyáva célozgatásukkal, a közpénzből zabáltatott, egyértelműen pártpropagandát folytató mocsármédiájukkal együtt. (Swan Edgar / Kolozsvári Szalonna)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1214556954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása