A mi Józsefvárosunk

817. Kérdésem van

2018. november 18. - Amijo

Igen, már megint. Merthogy nagyon úgy néz ki, hogy néhány lépésnyire a Polgárok Házától, az egykori – itt már többször megénekelt – Szeszgyár üres telkére fészkelték be magukat a Hős utcából kiszoruló kábítószerfüggők és bűnözők – írja a Magyar Hang.

szeszgyar2018-3.jpg

A korábban viszonylag nyugodtnak számító környéken – a Szeszgyár utca és a Visi Imre utca sarkán – hosszú hetek óta tarthatatlanná vált a helyzet, szinte nincs olyan nap, hogy ne kellene rendőröket hívni a verekedőkre, üvöltözőkre, miközben ott a nyílt utcán lövik be magukat a függők. A napokban eztán végre érdemben is tett a valamit a rendőrség a drogtanya felszámolásáért.

Most már csak azt kéne tudni, hogy erre miért kellett eddig várni? Mit tett eddig – és ami még ennél is fontosabb – mit fog tenni ezt követően Józsefváros Önkormányzata az itt élők nyugalmáért és a környék rendezéséért? És mikor méltóztatnak végre megépíteni az oly sokszor beígért utat a Kőris utcáig, ami egyúttal rendezné is az évek óta elhanyagolt, romos területet?!

Camara-Bereczki (CBFM), Magdolna-negyed

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5414379318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása