A mi Józsefvárosunk

811. A méltó jutalom

2018. október 31. - Amijo

"Kis lépés egy embernek, de hatalmas ugrás Ferencz Orsolyának.” 

Novembertől dr. Ferencz Orsolya, kerületünk önkormányzati képviselője lesz a kormány űrkutatásért felelős miniszteri biztosa. Munkáját egyfős titkárság segíti holnaptól az Űrkutatásért Felelős Főosztályon.

Feladata lesz, hogy "gondoskodjon az  űrkutatási tárgyú szerződések, a  szükséges szabályozás kidolgozásával, a  szerződések előkészítésével, egyeztetésével kapcsolatos feladatokról. Felügyelje az űrkutatás fejlesztésére vonatkozó stratégiák, szakpolitikák összehangolását és megvalósítását, valamint képviselje a kormányt a hazai és nemzet- közi űrkutatási szervezetekben és fórumokon. A munkájáért helyettes államtitkári fizetést kaphat." – írja a 444.hu.

Végre Ferencz Orsolya képviselő asszony is kapott kormányzati pozíciót. Nincs is annál szebb, mint amikor a kemény munka és a gátlástalan szorgalom elnyeri méltó jutalmát.

Camara-Bereczki (CBFM), Magdolna-negyed

P.s.: De másik fontos területnek is lesz miniszteri biztosa: igen, a székelyföldi jégpályák építésének. Miközben több ezer embert tesznek utcára a közigazgatás modernizációja címén…

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2014336875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása