A mi Józsefvárosunk

772. Már csak két nap

2018. július 06. - Amijo

És szavazhatunk az időközi polgármester-választáson. Ennek örömére a kormánypárték lassan már minden szerencsétlent bevetnek a kampányban. Tegnap például Baczkó Norbert, a Fidelitas kommunikációs igazgatója volt a soros, aki a II. János Pál pápa téren ki is állt a fideszes baráti sajtó képviselői elé, hogy felolvassa előre megírt szövegét, lásd.: rettenet, szörnyűség, nemzethalál, jajnekünk, ha. Majd megkérte a sajtó képviselőit, hogy csak olyan képeket készítsenek, amin nem látszanak a parkban fekvő hajléktalanok…

cbfm_kampany2018.jpg

Ha már a Fideszes önkormányzat "valamiért" nem tesz ki a házakra tájékoztatót a szavazás helyéről és időpontjáról, akkor megtesszük mi. Hogy minél többen vegyünk részt a vasárnapi szavazáson. És szavazzunk Győri Péterre! (CBFM)

UPDATE 2018.07.08. 19:57 - A Fidesz nyerte a józsefvárosi időközi választást. 21 százalékos részvétel mellett. Sára Botond az érvényes szavazatok 63 százalékát kapta, Győri Péter 36 százalékot kapott.

***

A józsefvárosi időközi polgármester-választási kampány jellegzetesen fideszes, kétbites zsarolásba oltott mocsárszínvonaláról most nem sok kedvem van részletesen megemlé- kezni. Olyan szinten hihetetlen, ép ésszel felfoghatatlan, hogy mindig képesek mélyebbre és még mélyebbre süllyedni a mocsokban, a megfélemlítésben, paráztatásban, ócska ideologizálásban, hogy az ember gyomra felfordul. Mindazonáltal remélem, hogy a Sára Botond nevű fideszes droidnak legalább nem lesz egyszerű a dolga, és a minden fronton bemocskolt Győri Péternek legalább sikerül megszorongatnia Kocsis emberét. (via Kolozs- vári Szalonna) - Megj.: … én azért jobban bírnám, ha elverné, mint a sz@rt!

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8014097927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása