A mi Józsefvárosunk

771. Még öt nap

2018. július 03. - Amijo

Aztán szavazhatunk arról, hogy ki legyen Józsefváros polgármestere. És amikor a polgi személyéről döntünk, egyúttal a Fővárosi Közgyűlés új tagját is megválasztjuk. És nem mindegy, hogy egy elkötelezett lokálpatriótával, vagy egy fideszes pártkatonával bővül a főváros döntéshozó testülete. Vasárnap szavazzunk Győri Péterre!

gyori2018-2.jpg

"Kézenfekvő lenne azt mondani, hogy a július 8-i választás világnézetek közötti választás, választás a jobboldali radikalizmus és a polgári demokrácia világnézete között. Valójában azonban ennél is többről van szó. A választásra jogosultaknak ezúttal (is) az emberi tisztesség, és a gátlástalan pofázás között kell választania. Győri Péternek nem Sára Botonddal, az eddig jószerivel ismeretlen alpolgármesterrel kell megküzdenie, hanem Kocsis Máté szellemiségével, a hatalomért az országot is tönkretenni kész Fidesszel." (via Mérce)

Józsefváros választ - Itt élünk, itt dolgozunk, itt akarunk változást! (videók)

  • Garai Róbert, színművész.
  • Lukácsi Katalin, történész, hitoktató
  • Kövesi Györgyi, pedagógus, emberi jogi aktivista.
  • Barabás Richárd, Párbeszéd
  • Csárdi Antal, LMP országgyűlési képviselője: "Győri Péternek az egész munkássága a szegénység elleni küzdelemről szólt, folyamatosan küzdött a társadalmi különbségek csökkentéséért. Ennek a munkának az eredményeképpen nő a közbiztonság, épített környezetünk szépül és mindannyiunk életminősége javul."

***

Július 7-én, szombaton 18:00 órától a Rákóczi téren szeretettel várunk mindenkit, aki július 8. előtt együtt szeretne időt tölteni és beszélgetni Győri Péter polgármester jelölttel, kampánycsapatával, a csapat rengeteg önkéntesével. Családosokat önkénteseink gyerekek- nek szóló foglalkozásokkal is várják. (Győri Péter 8. kerületi polgármesterjelölt fb-oldala)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8714091211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása