A mi Józsefvárosunk

767. Kampány így meg úgy

2018. június 21. - Amijo

Megint eltelt pár nap, egyre közelebb kerülünk az időközi polgármester választás csodás napjához, sorjáznak is rendesen a különféle kampányesemények. Még múlt hét szombaton volt egy Rákóczi Reggeli-s beszélgetés, aztán a napokban Győri Péter Józsefváros független polgármesterjelöltje közzétette az oldalán „A Győri terv” 8 pontját, elindította a Kérdések és válaszok sorozatot, mivel a köztéri fogadóórák mellett a kitelepüléseken is gyűjtötték a kerülettel kapcsolatos kérdéseket, véleményeket – ezeket veszik most sorra. Szombaton pedig fél 9-től „Hullámzó házak” címmel gyermekfoglalkozást tartanak a Teleki téren.

gyori2018-2.jpg

Mindeközben a Fidesz jelöltje, Sára Botond alpolgármester előbb a szülőkkel levelezett, majd a kerületi társasházak gyűlésein turnézott, legutóbb pedig a Nemzeti Közszolgálati Egyetem megnyitott/nem megnyitott (erről részletesebben itt) uszodáját szemlézte, mert- hogy – a lakosság nagy részével ellentétben – ő bejutott.

A lényeg, hogy Sára elegánsan egyeztet, problémát old meg, vagy inkább ígérget. Meg persze az is fontos, hogy az uszodába is bejut. Mi meg ráérünk. (Virág Tamás)

Józsefváros másik alpolgármestere, Sántha Péterné (és az önkormányzat) meg pár napja nem engedélyezte a „Ne add el a szavazatod!” című, romáknak szóló program megtartását a kerületben – mert mint azt az alpolgármester asszony mondotta volt – a Fidesz csendes kampányt tervezett. Én – nézegetve Győri Péter kampányoldalára pár órája feltett plakát- fotókat – nem bántam volna, ha a Fidesz inkább tisztességes, becsületes kampányt tervez.

De gondolom az már nem fért bele abba a nyomorult „csendes-kampány” elképzelésbe…

P.s.: Már a kampány első napján kijelentettem: sportszerű, méltányos, a programok ismertetésére és a az önkormányzati teljesítmények tényszerű kritikájára összpontosító kampányt szeretnék. Úgy látom, egyedül maradtam ezzel az igényemmel. Amit a józsef- városi utcákon és tereken a plakátjaimmal műveltek, egy gusztustalan, piszkos kampány része és egyben törvénysértő is. (Győri Péter 8. kerületi polgármesterjelölt)

***

Ide tudsz írni, ha van ötleted: kozosen@gyoripeter.hu
Ha ilyesmivel nem, de pénzzel tudod támogatni a kampányt, az is nagyon elkél: HU83-10102086-06022200-01005002

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2114062873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása