A mi Józsefvárosunk

643. Életképek 23. - Fmester

2017. június 15. - Amijo

No ki a... – reggeli abszurd a Szigony utcában. Egyszer elkészülhetne végre már a Szigony utca. Elhiszem, hogy a Felsőbbrendűek SkyParkjában is kell táplálkozni, és azt is, hogy az ételfutár a munkáját végzi. És az ételfutár – meg mindenki, aki vagy ezért-azért-amazért vagy ezzel-azzal-amazzal érkezik – a SkyParkba hiába keres parkolóhelyet; mert a SkyPark körül momentán sehol nem lehet megállni autóval.

szigony_tomo20170614-1.jpg

szigony_tomo20170614-2.jpg

Így marad az, hogy az autós ételfutár-pizzafutár-bármilyen futár-csomagkihordó megáll a Szigony utca átépítés alatt álló szakaszán és mögötte a forgalom addig áll, amíg nem végzett az autós futár vagy a kézbesítő.

P.s.: Szigony-Tömő kerreszteződése, és az eltűnőfélben lévő Tömő utca 28.  - Locsolnak, locsolnak... locsolnak. És persze óhatatlanul száll a por, de nem annyira, mint dr. Erőss Gábor "erős interpellációja" előtt. De ha kötözködni akarnék, azt mondanám, hogy az a ránézésre kerti slag bizony elég karcsú kapacitás a porképződéssel szemben.

Frigyesmester

***

Blokád alatt az Auróra. Ilyen egyszerű a dolog: "A rendőrök lakossági bejelentésekkel indokolták a razziát, hol droghasználatra, hol hangoskodásra hivatkoztak." Az Auróra nevű klub-szórakozóhely esetében indokolták a szokatlan erős hatósági fellépést, aminek nem volt különösebb eredménye. És ha már: mi van az Aurorát "belátogató" és ott graffitizgető vármegyések ügyével? Nos?

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr3812598627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása