A mi Józsefvárosunk

350. Húsvét után

2015. április 07. - cbfm

01.jpgTúlélve a húsvéti locsolkodást, egy költői kérdés: Miért választunk meg újra és újra idiótákat? (via 444.hu Hogy ezt miért épp most? Ezért ni. Itt van a múlt hét végéről Hende Csaba, meg az ő magabiztos hüvelykujj- mozdulata. Láthatóan kurvára nagyon elégedett a sorsával – különben lehet is, hiszen (mint vagyonnyilatkozatából kiderült) új barátnője is van, és lazán elutazgatott tavaly csaknem 6 millió forintnyi közpénzt.

Volt benne luxusszálloda Brüsszelben és párizsi kiruccanás az új asszonykával, emellett úgy hírlik, a vagyonnyilatkozatából is kifelejtette azt a bevételi sort, amelyben szombat- helyi házának bérleti díját kellett volna feltüntetnie. Minek is aggódna?

hende_csaba.jpg

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Miközben már egy hónapja csak úgy potyognak kifele a csontvázak a szekrényből. És nagyon nem úgy tűnik, hogy egyhamar vége lesz ennek a potyogásnak. De hát eddig sem az eszéért és stratégiai érzékéért szerettük a honvédelmi miniszter urat.

Apropó, csontvázak! Április 11-én (szombaton, 17 óra) a Quaestor-károsultak tüntetése lesz a Batthyányi örökmécsesnél. Gondoltam szólok. Ezt meg csak úgy, a Hendéhez meg az ő magabiztosságához, ha már erre jártam: Több tízmilliárdos állami kárt rejt a Quaestor-halom (vs.hu). És Lázár ma még Tarsoly parlamenti belépőjét is parádésan megmagyarázta (444.hu).

CBFM - Józsefváros, Magdolna negyed

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr207348560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása