A mi Józsefvárosunk

292. Boldog karácsonyt!

2014. december 25. - Amijo

Tisztelt Józsefvárosiak! Kedves Olvasóink!

Engedjék meg, hogy békés karácsonyt és boldog újévet kívánjak mindannyiuknak! A szeretet ünnepén kívánom, hogy tudjanak annyi szeretetet adni környezetüknek, amennyit csak adni tudnak, és kapjanak annyi szeretetet, amennyit csak kapni szeretné- nek. Ma pedig – aki teheti – üljön asztalhoz a szeretteivel, s mielőtt belekanalaz a levesbe, gondolja át valóban tudott e annyit adni magából a családjának, barátainak, amennyit kapott tőlük.

karacsony2.jpg

A karácsonyi ünnepek mögött pedig már ott kopogtat az év utolsó napja is. Nagyszüleink- nek reménytelibb tisztes pihenést, gyermekeiknek örömtelibb napokat, a szülőknek gondtalanabb hétköznapokat, fiataljainknak pedig boldogulást ígérő, beláthatóbb jövőt kívánok az Új Évben. Boldog Karácsonyt 2014-ben és Sikeresebb Új Évet 2015-ben!

Komássy Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr467009715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása