A mi Józsefvárosunk

267. Megalakultak - röviden

2014. november 12. - Amijo

07.jpgMivel szegény ember vízzel főz, így most csak röviden: a képviselő-testület döntését követően a hét elején két bizottság alakult, és mindkét bizottság megkezdte munkáját. A Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottság (VPB) elnöke Soós György, az Emberi Erőforrás Bizottság (EMBI) elnöke pedig Zentai Oszkár lett. Ez utóbbi – korábban Humánszolgáltatási Bizottság néven működő – testület névváltoztatására az elnök szerint azért volt szükség, mert nem volt elég közérthető (sicc!) a korábbi elnevezés.

Az EMBI alakuló ülésén minden ellenzéki párt képviselője és delegáltja esküt tett, így az első ülésen a teljes létszámmal fogadták el a testület ügyrendjét.

bizottsag2014-1.jpg

(jozsefvaros.hu)

A Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottságban az ellenzéki pártok külsős delegáltjai közül többen még nem tették le esküjüket, de az első ülését ez a bizottság is megtartotta.

Minderről később részletesen is beszámolunk...

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr296892395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása