A mi Józsefvárosunk

252. Vetkőzzön gatyára!

2014. október 16. - cbfm

01.jpgAvagy: hogyan baszd fel az agyad egy másodperc alatt! Gizi és Gábor az önkormányzati választások hétvégéje előtti péntek este összefirkált egy fideszes választási plakátot a kerületben. A rendőrség a felújított térfigyelő rendszer segítségével perceken belül lecsapott rájuk, amiből előállítás, majd közel 4 órás rendőrségi procedúra lett. Ennek során gatyára vetkőz- tették őket, és folyamatosan igyekeztek megfélemlíteni mindkettőjüket.

Így aztán a mai napon nem marad más hátra, mint kirobbanó éljenzéssel üdvözölni a Pintér és Kocsis urakat meg általuk átadott térfigyelő rendszert, mert működik. És ha már a drogárusokkal nem sikerül elbánni, azért a roppant veszélyes plakátfirkálókat elkapták!

kocsis_fecskendo1.jpg

Fideszes plakátot firkált? Vetkőzzön gatyára! (index.hu)

Józsefvárosban egy plakát összefirkálásáért három rendőrautó ment a helyszínre és bevitte a két firkálót. Erzsébetvárosban az összes plakát megrongálására sem mozdult a rendőrség. Pedig ott is van térfigyelő. Az V. kerületben Juhász minden plakátja le volt ragasztva azzal, hogy drogos. És érdekes módon az ottani rendőrkapitányságon sem lógtak fürtökben a csillárról az elkövetők. Csak a Fidesz - kiszolgálása közös az esetekben?

CBFM - Józsefváros, Magdolna negyed

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr536800815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása