A mi Józsefvárosunk

161. Aljasok

2014. június 03. - cbfm

Ahol norvégcivileket szívatnak, ott norvégcivil vagyok. Ahol főszerkesztőt rúgatnak ki, ott Origós. Ahol fácánokat lövöldöznek, ott a fácánokkal vagyok – írja Facebook-oldalán az atlatszo.hu. És így folytatja: ma 17:00, Dob utca. Merthogy este lesz egy békés felvonulás az Origo szerkesztőségétől – Dob utca 76-78. – a Kossuth térre.

saling_origo.jpg

Magyarországon bárki elveszítheti az állását, ha van olyan szerencséje, hogy rendelkezik munkahellyel. (via akurvaanyadatbuttersofficial)

És most röviden a 444.hu szerkesztőségi cikkéből: "Az Origo sosem uszított a kormány ellen. Az Origo egyik legfontosabb hagyománya éppen a kiegyensúlyozottság volt, ami odáig ment, hogy publicisztikákat is alig közöltek, a nagy magyar lapok közül a legszikárabb, leginkább tényekre koncentráló termék volt. Ez kemény üzenet a kormány részéről mindenkinek: nem kell ellenzékinek lenni ahhoz, hogy véged legyen. Az újság végét egy olyan cikk hozta el, ahol bírósági ítélet igazolja, hogy a lapnak igaza volt a konkrét ügy feszegetésekor, ennél tisztább helyzetet nehéz volna elképzelni."

Jössz, vagy unottan átkapcsolsz egy másik csatornára?
De mi lesz, ha már nem lesz “hová” átkapcsolni?

Ma 17 óra, Dob utca 76-78.

CBFM és a Szerkesztők

UPDATE! - Az origós újságírók közleményt küldtek, amelyben tiltakoznak Sáling Gergő menesztése miatt:

"Az Origo szerkesztősége nem ért egyet Sáling Gergő főszerkesztő leváltásával, mivel a szerkesztőség életét, a lap irányvonalát befolyásoló döntésnél, illetve az új főszerkesztő kiválasztásánál a szerkesztőség véleményét nem vették figyelembe. A jelenlegi helyzetben az Origo szerkesztősége nem látja biztosítottnak, hogy az eddigi munkáját továbbra is folytassa."

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr696262665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása