A mi Józsefvárosunk

111. Belvárosi házigarázs

2014. február 21. - akoskomassy

03.jpgJózsefváros újjáépül. Átadás 2009. negyedik negyedévében. Ezt hirdetik a szépen, színesen kinyomtatott hatalmas feliratok a Kisfaludy utca és a Práter sarkán. Budapest új belvárosa, a Corvin sétány határán éktelenkedik ez a soha meg nem valósult építkezés. Vagy illegális parkoló. Na jó, már nem az, mert amióta a Főépítészi Iroda rájuk szólt, hogy illegális tevékenységet végeznek, azóta levették a parkoló táblát.

Most már nem hivatalos parkoló. Viszont továbbra sem épül a semmi, amit állítólag több, mint négy éve átadtak... volna. Valakik.

kisfalu1.jpg

kisfalu2.jpg

A fő a mondanivaló: Józsefváros újjáépül. Mármint, hogy erre is kipakolhatták a propa- gandatáblát. Szép nagy méretben. A polgármester bizonyára jobban érzi ettől magát.

Én nem.

***

A Práter utca (Práter u. 10.) sarkán 2007-ben még egy meglehetősen rossz állapotú, 1860 körül épült klasszicista lakóház állt. 2008 körül került bontásra földszintes, 1875 körül épült szomszédjával (Kisfaludy utca 23.) együtt. Azóta a saroktelek ilyen…

kisfalu2009.jpg

prater10.jpg

Komássy Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr125826083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása