A mi Józsefvárosunk

75. Kaiser úr, az érdeklődő

2013. november 30. - Amijo

07.jpgNos, akkor térjünk vissza a tegnapi nap másik érdekességére, ami ugye az volt, hogy estefelé Kaiser képviselő úr kopogtatott az ajtónkon, és közvélemény-kutatást (?) tartott. Vagy valami olyasfélét… De kezdjük az elején: este fél hét, kopogtatás, ablaknyitás, köszönés. A képviselő úr udvariasan bemutatkozott – két társa a háttérben állt – és közölte, őt most nagyon érdekelné a (köz)véleményem.

Ezt követően pontosította, hogy melyik ház, melyik lakásának lakójával beszél, majd két kérdést tett fel: az első, hogy miképpen értékelem Kocsis Máté tevékenységét a kerületben – pontozzam 1-től 5-ig. Pontoztam. A képviselő úr is, merthogy tett egy pöttyöt – gondo- lom a megfelelő helyre – a kezében tartott sok-sok rubrikás táblázatba. Második kérése (kérdése) az volt, legyek már oly szíves, és mondjak két pozitívumot és két negatívumot a kerületben történt intézkedésekről. Mondtam. Megint csak került egy pötty a táblázatba.

20120920_testuleti6.jpg

Aztán udvariasan elköszöntünk, és a képviselő úr két társával ment tovább a következő lakáshoz… Én most már csak arra lennék kíváncsi, hogy a nekem adott két pöttyből később hogy fogja tudni Kaiser úr, hogy mi volt az általam elmondott pozitívum és negatívum? Vagy esetleg nem is ez volt a lényeg?

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr245667904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása