A mi Józsefvárosunk

166. A KT ülésről - röviden

2014. június 11. - akoskomassy

04.jpgNemrég ért véget a mai képviselőtestületi ülés. A tegnapi napirendi becslésem bejött. A közművelődési és kulturális feladatok hatékonyabb ellátása (3.3.) és az energiatakarékos társasház-felújítási pályázat (4.5.) tegnap még megérkezett, az MNP-III (2.1.) a testületi ülés asztalán várt, a másik hetet ami nem jött meg, azt visszavonták. Alighanem a következő, június 25-i képviselőtestületi ülésre hozzák be őket.

A mai ülés „szenzációja” az új gigantikus Zrt. alapítás volt. Ez bizonyos közművelődési és kulturális feladatok hatékonyabb megoldása jön létre, és nem más, mint a Józsefvárosi Közösségi Házak, a Józsefvárosi Gyermeküdültetés és a JóHír kft. összeolvasztása.

becskai_barbara.jpg

Az új gigacéget persze Kovács Barbara fogja vezetni (mert megérdemli), de egy csomó részlet még nem dőlt el, többek között ezért lesz júniusban két KT ülés.

Komássy Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr986296129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása