A mi Józsefvárosunk

Karácsonyi adománygyűjtés [384.]

2023. december 02. - Amijo

Csatlakozzon a Józsefvárosi Önkormányzat karácsonyi adománygyűjtési akciójához! Mutassuk meg, hogy közösen képesek vagyunk arra, hogy közösségünk minden tagjának meghitt Karácsonya legyen! (jozsefvaros.hu

adomany.jpg

Az önkormányzat idén is adománygyűjtést szervez, hogy a nehéz körülmények között élőknek is szebb lehessen az ünnep. Tartós élelmiszert (lisztet, cukrot, tésztát, olajat) várnak december 15-ig a következő pontokon:

  • Polgármesteri hivatal — Baross utca 63-67.
  • H13 — Horánszky utca 13.
  • Ügyfélszolgálat — Baross u. 66–68.

December 7-én 18 és 20 óra között, azaz az esemény időtartama alatt a Józsefvárosi Bálaszínben (Horváth Mihály tér) is várják az adományokat.

Ahogyan a korábbi években, idén is a Józsefvárosi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ juttatja el az adományokat a kerületi rászorulóknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2918272645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása