A mi Józsefvárosunk

Külkapcsolataink [181.]

Ezt is az archívumnak.

2021. december 09. - Amijo

Vladimir Bazanov volt a legutóbbi belorusz választási csalás egyik fő szervezője, az azt követő tüntetések egyik vérbefojtója. Mindezekért az EU valamennyi országából kitil- tották. Ezután Magyarország schengeni vízumot adott neki azon egyszerű bemondásra, hogy Svájcba akar utazni, márpedig onnan nem tiltották ki. Bazanov Svájc helyett Csehországba utazott a belorusz női fociválogatottal — és feleségével, aki az efféle útjaira hivatalos. Ott aztán letartóztatták és kiutasították, ahogy kell.

bazanov.jpg

Viszonyunk a többi visegrádi országgal (amelyek nem akarnak közösködni a csalással hatalomban maradt diktátorral) egyre feszültebb.

Szerencsére vannak még barátaink.

Ennek jeleként Magyarbasi személyes kérésére kitüntették Vilajat Gulijevet, Azerbajdzsán volt budapesti nagykövetét, aki leginkább arról nevezetes, hogy ő tárgyalt velünk a baltás gyilkos hazaengedéséről.

A Magyar Érdemrend középkeresztje a csillaggal — polgári változat.

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr416779562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása