A mi Józsefvárosunk

Gulyás Gergely gondolkodik [51.]

2020. október 24. - Amijo

Orbán interjúja az M1-nek: "Sokkal nyugodtabb
és magabiztosabb vagyok, mint tavasszal!" (Magyar Narancs)

1. Ha minden negyedik vagy harmadik széken ülnek, akkor nem különösen veszélyes. Föltéve, hogy a köv. két sorban nem ül senki. Tehát, ha jó esetben minden kilencedik széken ül valaki, akkor nem különösen veszélyes. Így viszont igen.

gulyas_gergely2020-1.jpg

A miniszter és az újságíró azért beszél el egymás mellett, mert utóbbi azt hiszi, hogy a vírus terjedése elleni védekezésnek prioritása van. Pedig miniszterelnökünk már megmondta, hogy ez most nem így lesz: vannak fontosabb dolgok. "Nem fog leállni az ország, nem lesz kijárási korlátozás és egységesen digitális oktatás, nem zárják be az iskolákat, nem állítják le a sport- vagy a kulturális életet, a gazdaságnak mennie kell".

Éppen ezért a kormány sem szervez tömegrendezvényeket, még nemzeti ünnepeinken, pl. okt. 23-án sem. Egy, csak egyféle tömegrendezvény fontosabb a járvány elleni véde- kezésnél, és ez az élsport. Különösen a foci. „Ha Önt a Fradi-meccs érdekli, semmiképpen ne hagyja ki...”

2. Eladtuk a repteret, de soha nem értettünk egyet magunkkal.

Fügedi Ubul

***

Tulajdonképpen… Gulyás Gergely pénteken a Polgári Mulató rendezvényén a helytől néhány méterre zajló SZFE-s tüntetést úgy értékelte, hogy a több ezer ember tulajdon- képpen a kormány mellett áll ki.  (via 444.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6516256814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása