A mi Józsefvárosunk

Valótlanul állították [17.]

2020. július 10. - Amijo

Pikó András újabb sajtópert nyert a héten, ezúttal a köztudottan elfogulatlan HírTV ellen. A bíróság elsőfokú ítéletében megállapította, hogy – a kerületi Fidesz hazugságát átvéve – valótlanul állították, hogy a járvány időszakában önkényes döntéssel közszolgálati dolgozóktól, pl. rendőröktől vagy egészségügyi dolgozóktól vett el lakásokat a kerületi önkormányzat. A hirtv.hu-t helyreigazításra kötelezték, ugyanis bebizonyosodott, hogy „Kifogásolható döntéseket hoznak a baloldali polgármesterek” c. cikkükben simán hazudtak.

piko5_1.jpg

Józsefvárosban természetesen senki sem vett el egyetlen lakást sem rendőröktől vagy egészségügyi dolgozóktól, őket továbbra is támogatni kívánja az önkormányzat. Ugyanakkor a korábbi igazságtalan gyakorla- tot felszámolva egy új, igazságos lakáspályázati rendszert fogadtunk el.

– írta a Pikó a Facebook-oldalán. Hozzátéve, hogy:

A 60 közszolgálati besorolású lakásra azért volt szükség, mert a Fidesz lakásrendelete perverz módon a lakáspályázatoknál azt jutalmazta, akiknek a a legmagasabb volt a fizetése. Így aztán nem csak a rászorulók, hanem a közszolgálati dolgozók is kiszorultak a lakáspályázatokból, ezért kellettek a közszolgálati besorolású lakások. Mi megváltoztattuk a rende- letet, megszüntettük azon elemét, mely a magas jövedelműeket preferálta, így eséllyel pályázhatnak közszolgálati dolgozók is, de amennyiben a kerület számára fontos hivatások művelőit szeretnénk támogatni, azt a jelenlegi rendszerben megtehetjük, és meg is tesszük. És természetesen: senkinek sem kellett elhagynia a lakott közszolgálati lakását.

Komolyan mondom, az már-már elmebaj, amit a kerületi Fidesz az elvesztett választás óta művel a HírTV (meg a többiek) szorgos segítségével…

További szép estét és kellemes hétvégét.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr3215994182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása