A mi Józsefvárosunk

900. Mai Pikó (6)

2019. július 25. - Amijo

Kommunikálnak, ha már mást nem tudnak. Ha már ég a ház, mert jönnek a választások, beindul a propagandagépezet, közérdekű tájékoztatásnak álcázva. Elküldik a leveleiket, kirakják a tábláikat meg a gagyi infopontjaikat, lefestik a járdákat, mindezt a mi pénzünk- ből. Mert a hatalmat szolgálják és nem bennünket, józsefvárosiakat.

piko6.jpg

Aztán délután beülnek a hivatali autóikba és hazamennek, jó messzire – mi meg itt maradunk. Ezekkel.

(Pikó András polgármesterjelölt fb-oldala)

P.s.: Ha valaki esetleg még nem olvasta: Pikó András: "Nem tudom semmivel sem bezsa- rolni a pártokat" (Az interjú a Magyar Narancs 2019. június 27-i számában jelent meg.)

Támogassa Ön is a kampányomat, hogy minél több józsefvárosival együtt tudjuk visszavenni a kerületet az emberségnek, a biztonságnak és a méltányosságnak! Az adományokat egy elkülönített kampányszámlára várjuk banki átutalással: 16200223-10112353 (Pikó András – Magnet Bank)

Aki pedig más módon is támogatni szeretné Pikó Andrást
ITT
 csatlakozhat a kampányához.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7014980416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása