A mi Józsefvárosunk

602. Véghajrá

2017. február 15. - Amijo

Péntek délután 16 óráig adhatja le a Momentum a 2024-es budapesti olimpiai pályázat visszavonásáról szóló népszavazási kezdeményezéséhez szükséges aláírásokat. Legalább 138 526 + 1 érvényes aláírást kell leadni, hogy valóban kiírják a budapesti referendumot. Nyilván akadnak viszont érvénytelen aláírások is az íveken, így rendesen rá kell hagynia a Momentumnak, ha biztosra akar(unk) menni.

olimpia_alair1.jpg

olimpia_alair2.jpg

Mi az elmúlt napokban délutánonként a SPAR előtt gyűjtöttük a népszavazás kiírását támogató aláírásokat. Köszönjük azoknak, akik tegnap (vagy utóbbi 4 hétben bármikor) aláírták a kezdeményezést! Aki meg még nem írt alá, tegye meg ebben a másfél napban. (A Kettős Mérce az utolsó 64 órában percről-percre közvetíti az eseményeket.)

CBFM – Józsefváros, Magdolna negyed

***

Bár 138 ezer aláírás a határ, várhatóan ennél jóval több aláírást kell leadnia a Momentum Mozgalomnak, ha ki akarja harcolni az olimpiás népszavazást. A korábbi gyűjtéseknél az aláírások 20-25 százalékát érvénytelenítette a választási iroda, így a Momentum csak akkor nyugodhat meg, ha 172-184 ezer aláírást sikerül péntekig összegyűjtenie. (Index)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4212264002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása