A mi Józsefvárosunk

531. Bontanak, újra bontanak

2016. július 17. - Amijo

Ez elvileg már vicces is lehetne. Vagy röhejes. De nem az: a nemrég befejeződött – még tavasszal elkezdett – teljes csatornarendszer-felújítás után a Karácsony Sándor utca közepén péntek kora délután az egyik sáv teljes egészében megint lekordonozva, merthogy valakik valamiért felbontották az úttestet. A jól látható csövek valószínűsítik, hogy újfent csatornázási munkák miatt. Merthogy vagy kifelejtettek, vagy lent felejtettek valamit. (Munkás se távol, se közel, így nem tudtuk megkérdezni, hogy mit miért is…)

karacsony_felb-4.jpg

karacsony_felb-1.jpg

Pedig mekkora volt az öröm, mikor alig egy hónapja befejezték az utca csatorna-felújítást, végeztek (elvileg) az aszfaltozással és megint kétirányú lett a Karácsony Sándor utca. Az fb-oldalunkra nagyobb méretben is feltöltött képeken látszik, megint hogy néz ki az utca.

karacsony_felb-5.jpg

karacsony_felb-2.jpg

karacsony_felb-3.jpg

Mert bontanak, egyre csak bontanak rendületlenül, kerül, amibe kerül. (Nagyon úgy néz ki, hogy itt valakinek örök időkre lesz/van munkája, dejó!)

Bírom nagyon ezt az egyfolytában újjáépülő Józsefvárost…

P.s.: Slussz poén, hogy az útfelbontással szemközt a másik oldalon – a 17. szám előtt – meg egy teherautó állt, költöztetéssel és hosszas pakolással egybekötve, mindenki legnagyobb örömére. További szép napot mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr418896704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása