A mi Józsefvárosunk

386. Üzenetek 2.

2015. június 19. - Amijo

"Mátyás téren laksz-e? Bevándorlót látsz-e? Lakossági fórumon voltál-e?” (8ker)

Vasárnapig még lehet adakozni a gyűlöletkampány ellen – A kormány bevándorlóellenes plakátjaira válaszul indított Vastagbőr-MKKP ellenkampányra eddig 32.801.913 forint gyűlt össze.

plakat_vb1.jpg

Más. Lakossági fórumot tartottak a múlt héten Mátyás térről a Kesztyűgyár Közösségi Házban. Akartunk már írni erről, de nem volt kedvünk. Különben is, most megírta a 444. Itten van ni: Már a Mátyás téren is a bevándorlókkal van a baj (Végkövetkeztetés: más nem iszik, nem hangoskodik. Csak a bevándorlók.)

Az különben megvan, hogy a Btk. 200. §-a két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel bünteti a kerítést? (via hircsárda)

És ez? "A magyar híres szabadságszeretetéről, nemes és nagylelkű jelleméről, hősi bátorsá­gáról. Vendégszeretetének legendás híre van." - Charles-Louis Montesquieu (1689-1755), francia filozófus.

További szép estét!

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr667558102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása