A mi Józsefvárosunk

144. Ki nyer ma? És holnap?

2014. április 26. - cbfm

07.jpg"Ferencz Orsolya hozzászólása számunkra komolyan nem vehető képviselői vélemény volt. Egyfajta (szín)játék. Hiszen ha nem az lett volna, joggal gondolhatnánk, hogy a képviselő kíváncsi lett volna a válaszainkra is."

Az előző poszt után mindenki figyelmét szeretném felhívni a Kék Pont oldalán ugyanezen a címmel megjelent tájékoztatóra, kérem olvassák el, érdemes. Kedd délután ugyanis a Józsefvárosi Önkormányzat Humánszolgáltatási Bizottsága 9-4 arányban elutasította a Kék Pont Alapítvány 2013-as szakmai beszámolóját. Mindezt tette úgy a fideszes többség, hogy a kékpontosok még csak nem is reagálhattak a bizottságin elhangzott vádakra. (Az önkormányzat honlapjára előzetesen sem az előter- jesztés szövege, sem a szervezet szakmai beszámolója nem került fel.)

kekpont_drog.jpg

A tájékoztatóból kiderül, hogy milyen és mekkora szakmai hozzáértéssel és önbizalommal közelít dr. Ferencz Orsolyával az élen a kormánypárti többség a cseppet sem könnyed témá- hoz. (A Kék Pont 2013-as szakmai beszámolója itt olvasható.)

CBFM – Józsefváros, Magdolna negyed

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr496087359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása