A mi Józsefvárosunk

143. Más a testületiről

2014. április 24. - Amijo

04.jpgA hét elején megint téma volt a Kék Pont az önkormányzatban – a tavalyi beszámolójukról volt szó – persze megint úgy, hogy a kékpontosok véletlenül se kapjanak szót (Olvasni sem lehet őket, merthogy a szóban forgó beszámolót fel sem tették az önkormányzat honlapjára). Minderről tegnap a bizottsagiirnok megint csak írt egy szépségeset a blogján (A Központi Bizottság világa), Sztálinista szeánsz címmel.

Tessék szíves lenni elolvasni, nagyon tanulságos. Mi most csak a poszt első és utolsó bekezdését idéznénk be ide…

Volt a tegnapi kerületi önkormányzati bizottsági ülés, amit meg is néztem, ha már felvezettem itt. Megérte elmenni, eddig csak olvastam, esetleg filmhíradókon láttam, milyen az, amikor demokráciát játszanak olyan emberek, akik remegnek a kizárólagos hatalomért. Most élőben hümmöghettem Ferencz Orsolya sztálinista terminátor tábornok asszony előadásán.

ferencz_orsolya201309.jpg

Kis színes: Napirend előtt a szoci-szakértő bizottsági tag (egyébként igen jól beszélő) Camara-Bereczki Ferenc jelezte, hogy beigazolódottnak látja a választás előtt a Rezső téren tartott (ötmillás) önkormányzati rendezvény kampánycéljai miatti félelmét, ugyanis azon Vas Imrével díszített autó mozgott. Ferencz Orsolya a "színvonaltalan megjegyzés" észérvvel, valamint az "ő meg látott ott Pál-plakátokat" mondattal reagált. Camara bölcsebb volt annál, hogy hosszasan belemenjen az "autó más, mint a plakát" vitába, és ez csak azért fontos itt és most, hogy dokumentáljuk, Ferencz képviselő asszony nem csak drogügyben kardozik agy nélkül.

Ennyit most így röviden más által, később azért hosszabban mi is visszatérünk a témára.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr966082611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása