A mi Józsefvárosunk

300 ezer forintért [314.]

2023. február 22. - Amijo

Meghalt Kovács Zsuzsa kódexkutató, akiről 4 hónapja lejárató anyagot készített a Hír Tv, miután a fideszes önkormányzat utcára tette. (444.hu

A 67 éves dr. Kovács Zsuzsa kódexkutató és irodalomtudós volt, tartozását a civilek egy összegben kifizették volna, de az V. kerületi önkormányzat hajthatatlan maradt. (Megj.: A történet bicskanyitogató részletei a 444.hu fenti cikkében olvashatók.)

zsuzsa.jpg

Fotó: 444.hu / Bankó Gábor

Meghalt Zsuzsa, akinek a kilakoltatását próbáltuk megakadályozni alig 130 napja. 300 ezer forintért rakták az utcára, annak ellenére, hogy civil szervezetek egy összegben kifizették volna a tartozását. 300 ezer forintért, miközben az V. kerület jegyzője korábban ennek a tartozásnak a többszörösét halmozta fel a saját kerülete, és a XII. kerület felé is.

300 ezer forintért, miközben a végrehajtói maffia korrupt vezetője, Schadl György alig pár utcával arrébb négyzetméterenként keresett ennyit azokon az ingatlanokon, amelyeket az V. kerület eladott neki. 

(via Jámbor András. A teljes írás ITT olvasható.)

Történt/történik mindez Európa közepén, a 21. században. Mert itt élned, és ha már idős vagy – halnod kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1218056118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása