A mi Józsefvárosunk

Egyik hülyébb, mint a másik [267.]

2022. szeptember 10. - Amijo

Nyilasok által használt jelszóval köszönt be
követőinek Gelencsér Ferenc. (Népszava

Pár napja a Momentum újdonsült elnöke, parlamenti képviselő is beszállt a legújabb Facebook-őrületbe, az egyszavas posztok írásába – és ez a tájékozott, empatikus, politikailag képzett fiatalember azt üzente követőinek, hogy „Kitartás”. Amikor pedig a kommentelők finoman felhívták figyelmét arra, hogy a „kitartást” a Szálasi vezette nyilaskeresztesek használták a nyilas rémuralom idején, magyarázkodásba kezdett:

gelencser2022.jpg

szerintem ennyire vészterhes időkben kitartásra biztatni az embereket nem összekeverendő egy letűnt kor torz eszméjével. (…) Én nem fogadom el, hogy az anyanyelvem egyes szavait különböző táborok kisajátítsák. (…) miért kellene elfogadnunk ezt a kommunikációs elnyomást? Miért ne törhetnénk ki a kereteiből?

És végül a nagy vakaródzásban ez a politikus látszatát kelteni próbáló seggfej „kommuni- kációs elnyomást”, szavak kisajátítását emlegeti, ahelyett, hogy szégyenkezve elbújna hiányos történelmi ismeretei okán. (Ha meg érzéketlen taplóságról van szó, méginkább.)

Tényleg idióták a politikusaink. Egyik hülyébb, mint a másik.

P.s. De most komolyan! Erre a figurára cseréljük le a másik oldal idiótáinak valamelyikét?! Bármelyiket.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1417928657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása