A mi Józsefvárosunk

"Aki nincs velünk, az nincs" [250.]

A mieink közül senkit nem hagyunk az út szélén.

2022. július 16. - Amijo

Orbán Viktor 650 ezer forinttal megemelte a miniszterek fizetését. Az RTL Klub szerint a miniszterelnök egyedül döntött a 33 százalékos emelésről. (Telex

Kormányunkban a miniszterek köztudottan a gazdagabbak közül kerülnek ki (szélsősé- ges esetben megbízatásuk idején lépnek át ebbe a csoportba). Ennek megfelelően jóval többet fogyasztanak az átlagosnál, tehát a rezsicsökkentés különösen súlyosan érinti őket. Ezért főnökük saját hatáskörében már előre kompenzálta várható veszteségeiket.

orban_kormany2022.jpg

Hasonló segítségre számíthat kivétel nélkül mindenki, aki számít: a második kanyarban az államtitkárok, a harmadikban a helyettes államtitkárok és a kormánymegbízott... szó- val a komisszárok, akiket az utóbbi időben főispánra magyarítottak.

"Aki nincs velünk, az nincs."

Fügedi Ubul

Kapcsolódó hír: Újabb, kétlépcsős béremelést kapnak a rendőrök és a katonák. A tanárok és a nővérek nem. Itten kérem értékrendek csapnak össze — és az enyém veszít.

P.s.: Egyúttal megüzente, hogy „Én még ezt is meg tudom/merem csinálni. Senkik vagytok." Most választottuk meg újabb 4 évre, és mire az eltelik, mindezt elfelejtjük. Az általános tapasztalat szerint a választás utáni fél év "a kegyelem időszaka", amikor a nyertes szinte bármit megtehet, és ő ezt akarta/akarja kihasználni. Szerintem nem teljesen sikerül neki, mert a rezsicsökit csúnyán elkapkodta, de abból majd visszavesz valamennyit, és fennhangon hivatkozik az Unióban a társadalmi konzultáció példamu- tató működéséről nálunk, az EU egyetlen valódi demokráciájában. Vannak tartalékai.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1517884681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása