A mi Józsefvárosunk

Szerény lakossági segítség [143.]

2021. augusztus 14. - Amijo

Sokak kérdésére válaszolnék most, amikor elmondom, mi vezetett abban, hogy némi szerény, lakossági segítséget nyújtsak az eddig számomra tök ismeretlen, DK-s képviselőjelölt kampányában. S ha még azt is elmondom, hogy eddig egyetlen párt szekerét se toltam soha, de még a ún. "független civilektől" is elég nagy távolságot tartottam, akkor nem is olyan különös kérdések ezek.

budahazy_dk.jpg

Nos, elmondhatom: csak azt várjuk a DK képviselőjelöltjétől, hogy vállalja fel azoknak az egyre növekvő lakossági észrevételeknek, panaszoknak a fölmérését, amit megannyi deklarációjában hangoztatott a párt, és tegyen komoly lépéseket a tekintetben, hogy az általuk is beígért, pozitív változásokban, végre a kibontakozás jelei is megmutatkozzanak.

És ma, amikor a Harminckettesek terén, többen is kemény kérdéseikkel rohamozták meg a Danit, csak azt mondhatom, hogy ő is csak abban bízhat, amiben mi, önkormányzati bérlők; abban, hogy végre meghallgatnak minket, választóikat azokban a kérdéseinkben, amik – eddig legalábbis – nem törték át a hallgatás falát.

Budaházy Gusztáv

*

Többen nem akarták elhinni, hogy ilyen van. Pedig tényleg van. Ezen az oldalon bárki lefoglalhat a szabad időpontokból egyet, és én házhoz megyek, hogy beszélgessünk, hogy meghallgassuk egymást. (via Manhalter Dániel)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6116659688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koszorumagdolna 2021.08.15. 15:56:04

Nem tudom, illő-e ennyi szünet után még egy kommenttel is megtoldani a most itt közölt kis hozzászólásomat, dehát egy baráti hívás, amely a posztban olvasottakról szólt, arra indított, hogy mégis megtegyem ezt.
A hívó fél ugyanis - aki bevallottan erős, baloldali elkötelezettségű ember - "hát baszki, majdnem dobtan egy hátast, amikor olvastam az 'amijo'-ban megjelent cikkedet", kifakadással indította a beszélgetést, s idézte azt a kommentet is, ami a megtisztelő "fidfesztroll" minősítéssel méltatta a legutóbbi két évbeni működésemet.
És ekkor a feleség - akit eddig is lehetett hallani a háttérből - kikapva férje kezéből a telefont, ezt rikkantotta bele nekem:
"Guszti, mondd már meg ennek a vén fasznak, hogy te most se írsz mást, mint amit eddig is írtál, még a a lagvadabb fidesz-éra alatt is"!
És én, bevallom, nem tudtam, mit válaszoljak erre, s a képernyőre meredve, csak annyi jött ki belőlem, hogy "ööö...hát igen, s remélem, azért jól vagytok, Ági...
süti beállítások módosítása