A mi Józsefvárosunk

Értékhatár [141.]

2021. augusztus 07. - Amijo

Zavarta a jegyzőt az őt kompromittáló plakát, leszedette,
a rendőrség szerint nem történt bűncselekmény. (Telex

A jól megfizetett szakértő esete az elévüléssel. Szerintem közérdekű adat, hogy ki volt a szakértő — hátha másoknak is szüksége lenne még az ő szakértelmére. Kevés ember mondja ki nyíltan, hogy "ennyibe került ugyan, de nem ér ennyit". Kérhetnénk tőle értékbecslést a Pancho Arénáról vagy a Néprajzi Múzeum fantázianevű konferencia- központról — de ezek tényleg csak példák, bárki tucatjával–százával sorolhatná.

plakat_budakalasz.jpg

A plakát még a rongálás előtt – Fotó: Telex

Anno vizsgáztam nemzetközi jogból, de az már nem érvényes. Meg tudná-e mondani valaki, mi lenne a jogi minősítése annak, ha budakalászi rendész a jegyző utasítására Bécsben szedne le egy nemszeretem plakátot?

Fügedi Ubul

P.s.: Azért van, amikor nyomoznak… Ujjlenyomatot vett a rendőrség egy átragasztott kormányzati plakátról Pécsen. És nyomozás indult a mindenre elszánt gazemberek ellen, akik megbecstelenítették a kormány emojis „tájékoztató” plakátját. (via 444.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5816654470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása