A mi Józsefvárosunk

Így megy ez [46.]

2020. október 08. - Amijo

Szinte már megszokott: a Magyar Nemzet két napja újabb szenzációs leleplezést közölt Pikóról. A nevezett nyomtatvány elkötelezett szerzője – mellékesen Sára Botond korábbi munkatársa, aki mára „újságíró” lett – arról számolt be tetőtől-talpig felháborodva, hogy Pikó András az apja cégével újíttatná fel az önkormányzati bérlakásokat.

mn_piko.jpg

Azt hiszem elérkeztünk a Fidesz hazugsággyár csúcsteljesítményéhez. Pikó András nyolcadik kerületi polgármester az előző testületi ülésen azzal példálózott, hogy a Fidesz korrupciós gyakorlata olyan, mintha ő az apja cégével újíttatná fel a bérlakásokat. Erre a Magyar Nemzet megírta, hogy Pikó az apja cégével újíttatná fel a bérlakásokat. A cikket egyébként Nagy Orsolya a korábbi polgármester Sára Botond volt munkatársa jegyzi, most már Nemzetes újságíróként. A cikkel a nyilvánvaló hazugságon túl is van pár probléma, ugyanis ahogy Pikó leírta Facebook-oldalán az apja pár éve meghalt, egyébként kertész volt és nem volt ilyen cége. Jah igen és a téma az ülésen a kerület antikorrupciós csomagja volt. Azt hiszem ez tényleg csúcsteljesítmény. 10/10 Magyar Nemzet. (via Jámbor András)

Ilyen az, amikor lelkes, ámde tehetségtelen csinovnyikok megpróbálnak megfelelni a gazdi(k) elvárásainak. Gyönyörű.

P.s.: Azóta az MN még lejjebb fokozta egy „helyre kis igazítással”. Mert – szerintük – ha már nem él Pikó apja, és még csak vállalkozó sem volt, akkor Pikó orbitálisat hazudott a testületin. Tényleg mindig van lejjebb.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9416232612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása