A mi Józsefvárosunk

Nagyot fordult a világ [27.]

2020. augusztus 11. - Amijo

Józsefvárosban. Ugye mindenki emlékszik még Kocsis Máté, valaha volt polgármester (és egykori csapata) gyűlölködő, kirekesztő, nem egyszer homofób megnyilvánulásaira? Nos, ahhoz képest fordult most nagyot a világ itt a kerületben. Épp ideje volt. Most szombaton posztolta a Pikó András az itt látható fotót.

8ker_szivarvany1.jpg

Józsefváros befogadó kerület, a Józsefvárosi Önkormányzat pedig mindenki önkormányzata, mert valljuk, hogy a közösség ereje sokféleségünkben rejlik. Ebben a hónapban a szexuális orientációknak ezt a sokszínűségét és mindenki jogegyenlőségét fejezzük ki a Polgármesteri Hivatalra kitűzött molinóval is: azért, hogy mindenkit megillessen ne csak az elfogadás, hanem az elismerés és a tisztelet is.

tette hozzá a kerület vezetése a Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8316129364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása