A mi Józsefvárosunk

Ez most így komoly? [21.]

2020. július 22. - Amijo

Mert viccnek azért durva lenne. Szombaton ugye „valakiknek” sikerült egy igen gány „tüntetést” szervezni az önkormányzat elé. Miután lebuktak, hogy a résztvevők azt se tudják, merre járnak és miért is vannak ott, ahol, a Magyar Nemzet (és a közpénzzel kitömött teljes kormánysajtó) hirtelen megvilágosodott. Rájöttek, hogy ez az egész Pikó műve volt, ő és a csapata hekkelte meg a „tüntetést”. Sőt, ő maga szervezett nagyrészt vidéki romákat az önkormányzat épülete elé önmaga ellen. Logikus, nem?

tuntetes_papai.jpg

Pápai Gábor: Bértüntetők

Magyar Nemzet: Pikóék buszoztatták az ellenük tüntetőket, hogy aztán az egészet a Fideszre kenhessék. Az MN érvelése szerint a tüntetés szervezői tapasztalatlanok voltak, velük szemben viszont ott áll „Pikó András polgármester profi csapata”, akik könnyedén meghekkelték az eseményt.

Jobban jártak volna fiúk (akik persze azonmód elhatárolódtak, hogy nekik az égvilágon semmi közük mindehhez), ha csöndben maradnak, és akkor csak egyszer csináltak volna totál hülyét magukból. Így meg sok pénzért, többször is.

P.s.: Hosszabb beszámoló a „tüntetésről” itt olvasható a Józsefváros újságban (vagy eggyel korábban nálunk), de érdemes megnézni a Pikónál belinkelt videót is, amelyet az egyik tüntetés-szervező készített és töltött fel a Facebook-ra. Tanulságos.

***

Ránézésre senki nem szervezett rá semmit semmire, ugyanis a csoport tagjai szemlá- tomást ismerték egymást, arról nem beszélhetünk, hogy két teljesen különböző csoport verődött volna össze a hivatal előtt. A videókon is jól látszik, hogy szervezett tüntetésről van szó, ahol az ott megjelenteknek fogalmuk nem volt arról, hogy mit kellene csinálni. Előre legyártott táblákkal „tiltakoztak”, még a rigmusokat is a fülükbe súgták. De ez nem számít, Pikó áll a háttérben, hiszen neki olyan kapcsolatai vannak, amivel ez könnyen magyarázható. (via Kolozsvári Szalonna)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2916043134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása