A mi Józsefvárosunk

Hétvégi rövid 5. [6.]

2020. június 07. - Amijo

Bruttó (Orbanisztán működése 22.)

A történelmi érdemekben is gazdag Kásler Miklós bejelentette, hogy a miniszterelnök által nagy csinnadrattával az egészségügyi dolgozóknak ígért fejenként félmillió forint (ami talán fedezi a járványos időszakban bevezetett önkényes korlátozások miatt kiesett jövedelmeiket) bruttó értendő.

kasler_orban2020.jpg

Nem jelentette be, hogy azért csak júliusban fizetnek, mert addig még törvénybe kell iktatni, hogy erre a pofátlanul nagy kifizetéseket büntető 98 %-os különadó lesz érvényes. A SZJA levonása után.

Fügedi Ubul

***

Hogy végre mi is értsük... Kásler szerint azért támadja őt az ellenzék, mert megvallottan hívő és magyar ember. Kásler Miklós fáradt el ma reggel a Kossuth Rádió reggeli műsorába, ahol rövid időn belül lényegében minden fontos témáról beszélt. Na nem kérdésekre kellett felelnie, hanem elmondhatta az ő szemszögéből a dolgokat anélkül, hogy bárki is valóban visszakérdezhetett volna. (via Kolozsvári Szalonna)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5915752794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása