A mi Józsefvárosunk

453. Testületi ülés volt (5)

2015. december 06. - akoskomassy

07.jpgNos, itt is van a hét vége, nem reprezentatív közvélemény-kutatásunk (Évvégi kíváncsiskodás) miatti rövid „szünetelés” eddig tartott, de nemsokára részletesen is írunk az ottani számokról, adatokról. Most viszont arról, hogy – egyáltalán nem meglepő módon – csütörtökön megint testületi ülés volt, méghozzá ebben az évben az utolsó. A következő február 4-én lesz.

A napirenden – többek között – olyan témák szerepeltek, mint a Budapesti Rendőr- főkapitánysággal kötendő megállapodások megkötése, a Balassa utca 7. és 9. szám alatti ingatlanokra pályázat kiírása, de szóba került a Corvin Sétány Program is. A képviselő- testületi ülésről készült videót itt lehet megnézni:

Két rövid fb-bejegyzés mindehhez:

december 3., 9:54

A Magdolna-negyed program III. társadalmi és gazdasági alprogramok 2016. évi fenntartásáról szóló napirend kapcsán elmondtam, hogy bár támogatom az alprogramok fenntartását, azt alapkérdésnek tekintem, hogy miből folytatódik a Magdolna-negyed rehabilitációja. Már csak azért is, mert a negyed szociális rehabilitációja még felénél sem tart. Tényszerű választ nem kaptam a kérdésre, de Kaiser képviselő kifejtette beolvasó stílusában, hogy a Magdolna-negyed "már olyan önellátó, hogy maga gondoskodik a negyed további fejlesztéséről". Öröm, ha így van, bizonyára én látom túl sötéten a jelent.

december 3., 10:34

Megkérdeztem huszonötödször a Homok utcai és a Dankó utcai sportudvarok nyitvatartását, hozzáférési idejét (ezek MNP II-es, EU finanszírozású sportudvarok). Kovács Barbara szerint a Homok utca minden hétköznap du. 4-től este 9-ig a Kesztyűgyáron át elérhető a Dankó utcai pedig igény szerint. Kíváncsi vagyok, fel fogom párszor keresni, hogy megnézzem.

Komássy Ákos

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr588144628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jt · http://jakabfytamas.blog.hu 2015.12.07. 21:56:54

Ne haragudj, Ákos, de ennek a kettőnek semmi köze nincs a testületi ülésen történt legfontosabb dolgokhoz.

Lesley · http://8ker.blog.hu/ 2015.12.08. 10:49:52

mindenkinek más a fontos - a zseb dagadjon, például
süti beállítások módosítása